MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatków typu Suprex na wybrane właściwości fizyczne ekstrudowanych makaronów błyskawicznych
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2010
Tom / rocznik:
*
54
Numer zeszytu:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
26-29
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0