MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ parametrów ekstruzji na cechy jakościowe błyskawicznych makaronów pełnoziarnistych
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2011
Numer zeszytu:
*
558
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
287-300
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0