MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane wyróżniki jakości mrożonego pieczywa drożdżowego wzbogaconego syropem daktylowym jako zamiennikiem sacharozy
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2011
Tom / rocznik:
*
46
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
34-35
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0