MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes in activity during storage and characteristics of superoxide dismutase from hen eggs (Gallus gallus domesticus)
Abstrakt
Autorzy
Jacek Wawrzykowski
Marta Kankofer
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
DOI:
*
10.1007/s00217-010-1418-0
Tom / rocznik:
*
232
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
479-484
Liczba punktów:
30
Impact Factor:
1,566
Liczba cytowań Scopus:
6
Liczba cytowań Web of Science:
6