MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effects of dietary calcium content and vitamin D source on skeletal properties in growing turkeys
Abstrakt
Autorzy
Marcin Tatara
Witold Krupski
M. Jankowski
Z. Zduńczyk
J. Jankowski
Tadeusz Studziński
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
BRITISH POULTRY SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
DOI:
*
10.1080/00071668.2011.631984
Tom / rocznik:
*
52
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
718-729
Liczba punktów:
30
Impact Factor:
1,005
Liczba cytowań Scopus:
17
Liczba cytowań Web of Science:
16