MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Chemical composition and nutritive value of protein of the pea seeds - effect of harvesting year and variety
Abstrakt
Autorzy
Anna Kotlarz
Agnieszka Sujak
Wacław Strobel
Wilhelm grzesiak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Vegetable Crops Research Bulletin
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
DOI:
*
10.2478/v10032-011-0018-2
Tom / rocznik:
*
75
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
57-69
Liczba punktów:
7
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
15
Liczba cytowań Web of Science:
0