MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effects of plasticizers, pH and heating of film-forming solution on the properties of pea protein isolate films
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Kowalczyk
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
DOI:
*
10.1016/j.jfoodeng.2011.02.037
Tom / rocznik:
*
105
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
295-305
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,414
Liczba cytowań Scopus:
105
Liczba cytowań Web of Science:
104