MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ ogrzewania ziarna pszenicy promieniami podczerwonymi na właściwości fizyczne produktów przemiału
Abstrakt
Autorzy
Mariusz Kania
Dariusz Andrejko
Adam Samborski
Leszek Rydzak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2012
Tom / rocznik:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
19-21
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0