MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ powłok hydrokoloidowych na cechy jakościowe smażonego mięsa z piersi indyka
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Kowalczyk
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zeszyty Naukowe (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2011
Numer zeszytu:
*
205
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
211-219
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0