MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of different vitamin E sources and levels on selected oxidative status indices in blood and tissues as well as on rearing performance of slaughter turkey hens
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Ognik
T. Wertelecki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF APPLIED POULTRY RESEARCH
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.3382/japr.2011-00366
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
259-271
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
0,846
Liczba cytowań Scopus:
47
Liczba cytowań Web of Science:
47