MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes in the antioxidant activities of vegetables as a consequence of interactions between active compounds
Abstrakt
Autorzy
Urszula Gawlik-Dziki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Functional Foods
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.1016/j.jff.2012.06.004
Tom / rocznik:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
872-878
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
2,632
Liczba cytowań Scopus:
90
Liczba cytowań Web of Science:
84