MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Rheological, texture and sensory properties of kefir with high performance and native inulin
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Anna Kowalska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.1016/j.jfoodeng.2012.02.019
Tom / rocznik:
*
111
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
299-304
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,276
Liczba cytowań Scopus:
65
Liczba cytowań Web of Science:
65