MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ion induced gelation of whey proteins as a new method to produce foamed globular protein gels.
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Milchwissenschaft
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.1016/S1043-4526(08)60130-8
Tom / rocznik:
*
67
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
443-446
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,279
Liczba cytowań Scopus:
601
Liczba cytowań Web of Science:
0