MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Reversibility of whey protein concentrate/locust bean gum gels
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Mirosława Wesołowska-Janczarek
Piotr Grzegory
Stanisław Mleko
Lech Ozimek
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Milchwissenschaft
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
Tom / rocznik:
*
67
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
311-314
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,279
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
2