MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Textural, rheological and melting properties of acid casein reduced-fat processed cheese analogues
Abstrakt
Autorzy
Bartosz Sołowiej
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Milchwissenschaft
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
Tom / rocznik:
*
67
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
9-13
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,279
Liczba cytowań Scopus:
15
Liczba cytowań Web of Science:
12