MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of probiotic strains on oxidative stability of cured pork meat products
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Anna Okoń
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FLEISCHWIRTSCHAFT
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
Tom / rocznik:
*
27
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
100-104
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0