MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Auswirkungen auf die oxidationsstabilität von gepökeltem schweinefleisch. Untersuchungen mit Lactobacillus casei LOCK 0900 und Lactobacillus paracasei LOCK
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Anna Okoń
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FLEISCHWIRTSCHAFT
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Niemiecki
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.1093/gbe/evv247
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
104-109
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,112
Liczba cytowań Scopus:
17
Liczba cytowań Web of Science:
17