MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effects on physico-chemical properties and oxidative stability of dry fermented sausages during chilling storage
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Danuta Kołożyn-Krajewska
Monika Trząskowska
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FLEISCHWIRTSCHAFT
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
Tom / rocznik:
*
28
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
52-60
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,086
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0