MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Biogenic amines content during extended ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics
Abstrakt
Autorzy
Joanna Stadnik
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
MEAT SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.1016/j.meatsci.2012.02.022
Tom / rocznik:
*
91
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
374-377
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
2,754
Liczba cytowań Scopus:
26
Liczba cytowań Web of Science:
23