MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of the Lactobacillus caseiLock 0900 probiotic strain on the quality of dry-fermented sausage during chilling storage
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Danuta Kołożyn-Krajewska
Monika Trząskowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD QUALITY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2012
DOI:
*
10.1111/j.1745-4557.2012.00458.x
Tom / rocznik:
*
35
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
353-365
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,758
Liczba cytowań Scopus:
31
Liczba cytowań Web of Science:
27