MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of pasta cooking time on the content and fractional composition of dietary fiber
Abstrakt
Autorzy
Aldona Sobota
Piotr Zarzycki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD QUALITY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
DOI:
*
10.1111/jfq.12023
Tom / rocznik:
*
36
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
127-132
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,768
Liczba cytowań Scopus:
25
Liczba cytowań Web of Science:
25