MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane właściwości fizykochemiczne wyrobów pieczonych i wędzonych z mięsa indyków żywionych paszą z dodotkiem preparatu lucerny (PX)
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Zbigniew J. Dolatowski
Eugeniusz Grela
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2009
Tom / rocznik:
*
47
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
76-85
Liczba punktów:
2
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0