MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Przetwórstwo produktów roślinnych, zwierzęcych metodami ekologicznymi: Ekologiczne metody przetwórstwa owoców i warzyw z uwzględnieniem właściwości prozdrowotnych otrzymywanych produktów
Abstrakt
Autorzy
Ewa Solarska
Bożena Sosnowska
Tomasz Czernecki
Anna Nowak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-62178-84-1
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego realizowanych w 2014 r.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
355-365
Wydawnictwo:
*
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0