MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość tkanki mięśniowej koźląt mlecznych żywionych mieszanką z dodatkiem koncentratu białkowo-ksantofilowego (PX) z lucerny = The quality of muscle tissue of milk kids fed with blend with the addition of concentrated protein-xanthophyll (PX) from alfalfa
Abstrakt
Autorzy
Anna Szymanowska
Tomasz Gruszecki
Marek Szymanowski
Eugeniusz Grela
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Informacje:
*
LXXX Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : Produkty lokalne pochodzenia zwierzęcego szansa rozwoju regionalnego, Bydgoszcz 21-23 września 2015
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Bydgoszcz
Szczegóły:
*
99-99
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0