MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of α-ketoglutarate (AKG) on the structure of the epiphyseal cartilage of femur and tibia in rats after esophageal-duodenal anastomosis
Abstrakt
Autorzy
Grzegorz Tymicki
Marta Pawłowska
Ewa Roman
Wiesław Śleboda
Stefan G. Pierzynowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Polska Akademia Nauk
Informacje:
*
Physiology and biochemistry in animal nutrition : XII Conference of Young Researchers / The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Science, The Group on Animal Nutrition of The Committee on Animal Sciences of Polish Academy of Science, Łowicz-Nieborów, 23-24 September, 2015
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-933604-6-8
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Jabłonna
Szczegóły:
*
25
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0