MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Bakterie kwasu mlekowego w żywności pochodzenia zwierzęcego
Abstrakt
Autorzy
Kamil Toczek
Paulina Kęska
Anna Kononiuk
Justyna Libera
Monika Szendała
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65362-85-8
Rok wydania:
*
2016
Informacje:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
27-34
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce - Monografie ; 36
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0