MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa
Abstrakt
Autorzy
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
Zbigniew Kobus
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-79-0
Rok wydania:
*
2016
Rozdziały:
*
Charakterystyka i kierunki zagospodarowania odpadów przemysłu owocowo-warzywnego
[AUT.]
Alicja Łyś ,
[AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Dariusz Góral
, [AUT.]
Karol Kupryaniuk
, [AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT.]
Justyna Libera
. Lublin 2016 2016, s. 9-17, 978-83-63761-79-0
Technologia chłodnicza żywności wygodnej na przykładzie kotletów brokułowych
[AUT.]
Emilia Pałyska ,
[AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Dariusz Góral
, [AUT.]
Karol Kupryaniuk
, [AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT.]
Monika Szendała
. Lublin 2016 2016, s. 31-39, 978-83-63761-79-0
Ocena i szacowanie ryzyka bezpieczeństwa zdrowotnego na przykładzie zagrożeń mikrobiologicznych mogących wystąpić przy produkcji pizzy
[AUT.]
Ewelina Chomicz ,
[AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT.]
Justyna Libera
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Monika Szendała
, [AUT.]
Marcin Maksymiec .
Lublin 2016 2016, s. 41-58, 978-83-63761-79-0
Rozwiązania proekologiczne w restauracjach w mieście Lublin
[AUT.]
Joanna Gmitrowicz-Iwan
, [AUT.]
Robert Siepsiak .
Lublin 2016, s. 59-68, 978-83-63761-79-0
Ocena możliwości wykorzystania odpadu poprodukcyjnego (pestek winogron) w technologii fermentowanych wędzonek
[AUT.]
Justyna Libera
, [AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT.]
Marcin Maksymiec ,
[AUT.]
Monika Szendała
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
. Lublin 2016 2016, s. 69-79, 978-83-63761-79-0
Charakterystyka oraz efektywność urządzeń wykorzystywanych w przemyśle do pozyskiwania soku z owoców i warzyw
[AUT.]
Kamil Wilczyński
. Lublin 2016, s. 81-90, 978-83-63761-79-0
Oznaczanie zawartości kwasów fenolowych w makaronach wyprodukowanych na bazie semoliny metodą ekstruzji
[AUT.]
Kamila Kasprzak ,
[AUT.]
Magdalena Kręcisz
, [AUT.]
Karol Kupryaniuk
, [AUT.]
Arkadiusz Matysiak .
Lublin 2016, s. 91-100, 978-83-63761-79-0
Ocena wybranych właściwości mechanicznych biopolimerów skrobiowych w teście penetrometrycznym
[AUT.]
Karol Kupryaniuk
, [AUT.]
Arkadiusz Matysiak ,
[AUT.]
Kamila Kasprzak ,
[AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Agnieszka Wójtowicz
, [AUT.]
Tomasz Oniszczuk
, [AUT.]
Anna Krajewska .
Lublin 2016, s. 101-111, 978-83-63761-79-0
Zastosowanie zintegrowanych systemów IT w przedsiębiorstwach sektora spożywczego w Polsce
[AUT.]
Marcin Maksymiec ,
[AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT.]
Justyna Libera
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Monika Szendała
. Lublin 2016 2016, s. 113-126, 978-83-63761-79-0
Problemy organizacji pracy oraz zagospodarowania przestrzennego w restauracjach na Starym Mieście w Lublinie
[AUT.]
Robert Siepsiak ,
[AUT.]
Joanna Gmitrowicz-Iwan
. Lublin 2016, s. 173-182, 978-83-63761-79-0
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0