MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Hierarchia społeczna tuczników a jakość wieprzowiny
Abstrakt
Autorzy
Marek Babicz
Kinga Kropiwiec
Ewa Skrzypczak
Marcin Pastwa
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawcz
Informacje:
*
Jakość wieprzowiny w aspekcie uwarunkowań organizacyjno-produkcyjnych i hodowlanych: VII Szkoła Zimowa : Ustroń, 18-21 lutego 2014
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7607-201-2
Rok wydania:
*
2014
Miejsce wydania:
*
Kraków
Szczegóły:
*
97-98
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0