MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Stabilność oksydacyjna potencjalnie probiotycznego baleronu podczas dojrzewania
Abstrakt
Autorzy
Justyna Libera
Agata Nowaczyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
Probiotyki w żywności : VII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 20-22 kwietnia 2016 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
[b.m.]
Szczegóły:
*
21
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0