MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zmiany właściwości fizykochemicznych mięsa buhajków i jałówek w okresie 14 dniowego dojrzewania próżniowego
Abstrakt
Autorzy
Mariusz Florek
Anna Litwińczuk
Piotr Skałecki
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Informacje:
*
Mięso w przetwórstwie i żywieniu człowieka, Konferencja naukowa (materiały konferencyjne - conference proceedings): Scientific Conference, Meat in technology and human nutrition, Lublin, 21-22.09.2006
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2006
Szczegóły:
*
49
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0