MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ wymiany tluszczu preparatem owsa i gryki na wybrane właściwości farszów i wyrobów mięsnych
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Dudek
Zbigniew J. Dolatowski
Mirosław Budoran
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
XXV Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 12 maja 2006 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2006
Miejsce wydania:
*
[b.m.] 2006
Szczegóły:
*
poster 30
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0