MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ substancji słodzącej na wybrane właściwości teksturalne ciasta dyniowego
Abstrakt
Autorzy
Elżbieta Kusińska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
Inżynieria rolnicza - nauka i praktyka : Konferencja naukowa zorganizowana w ramach obchodów Jubileuszu 70-lecia urodzin i 45-lecia pracy zawodowej prof. dr hab. inż. Tadeusza Rawy, prof. zw. : Elektroniczne materiały konferencyjne, Olsztyn, 22-24 czerwca 2016 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
[Olsztyn]
Szczegóły:
*
51
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0