MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zawartość białka w różnych rodzajach serów dostępnych na rynku = Protein content in various kinds of cheese available on the market
Abstrakt
Autorzy
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polski referat zjazdowy
Informacje:
*
Food today and tomorrow : XXII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : V International Session of Young Scientific Staff / Szczecin: 18-19th May 2017
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Szczegóły:
*
14-17
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0