MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku preparatów drożdżowych na wybrane cechy jakości jaja przepiórki japońskiej = Effect of yeast feed additives on chosen egg quality traits of japanese quail
Abstrakt
Autorzy
Sebastian Knaga
Małgorzata Kwiecień
Kornel Kasperek
Eugeniusz Grela
Grażyna Jeżewska-Witkowska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017]
Informacje:
*
XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
[Lublin]
Szczegóły:
*
115-116
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0