MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Modyfikacje frakcji tłuszczowej nasion grochu (Pisum sativum L.) pod wpływem naświetlania promieniami podczerwonymi
Abstrakt
Autorzy
Bożena Kiczorowska
Dariusz Andrejko
Ali Ridha Mustafa Al-Yasiry
Piotr Kiczorowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Informacje:
*
Postęp w inżynierii żywności
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-90-5
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
Lublin, 2017
Szczegóły:
*
s. 105
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0