MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywienie i żywność / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Abstrakt
Autorzy
Jędrzej Nyćkowiak
Jacek Leśny
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65677-98-3
Rok wydania:
*
2017
Rozdziały:
*
Żywność funkcjonalna dla sportowców
[AUT.]
Marta Krajewska
, [AUT.]
Beata Ślaska-Grzywna
, [AUT.]
Katarzyna Wałczuk
, [AUT.]
Maciej Sprawka
. Poznań 2017 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 57-65, 978-83-65677-98-3
Metody pozyskiwania oraz zastosowanie oleju rzepakowego
[AUT.]
Marta Krajewska
, [AUT.]
Beata Ślaska-Grzywna
, [AUT.]
Agata Blicharz-Kania
, [AUT.]
Maciej Sprawka
. Poznań 2017 2017,
Młodzi Naukowcy
, s. 66-72, 978-83-65677-98-3
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0