MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości fizykochemiczne mięsa z królika podczas jego zamrażalniczego przechowywania
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2013
Tom / rocznik:
*
48
Numer zeszytu:
*
6
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
40-42
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0