MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Microbiological quality of raw-fermented sausages with Lactobacillus casei LOCK 0900 probiotic strain
Abstrakt
Autorzy
Monika Trząskowska
Danuta Kołożyn-Krajewska
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD CONTROL
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1016/j.foodcont.2013.07.002
Tom / rocznik:
*
35
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
184-191
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,806
Liczba cytowań Scopus:
39
Liczba cytowań Web of Science:
34