MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ typu mąki oraz prędkości wytłaczania na wydajność i energochłonność procesu oraz ekspandowanie ekstrudowanych makaronów błyskawicznych
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Stanisław Juśko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2012
Numer zeszytu:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
35-45
Liczba punktów:
2
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0