MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Role of microstructure analysis in creation of functional food properties
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew Rzedzicki
Emilia Sykut-Domańska
Anna Wirkijowska
Wioletta Błaszczak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Informacje:
*
2013 Vol. 63
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
Szczegóły:
*
s. 50
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0