MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of pH on apparent viscosity of wholemeal oat flour water dispersions
Abstrakt
Autorzy
Piotr Zarzycki
Aldona Sobota
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1080/10942912.2013.809538
Tom / rocznik:
*
18
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
303-315
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,586
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
3