MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes in the physical and the sensorial properties of wheat bread caused by interruption and slowing of the fermentation of yeast-based leaven
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Dariusz Dziki
Janusz Laskowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1016/j.jcs.2013.11.005
Tom / rocznik:
*
59
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
88-94
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,094
Liczba cytowań Scopus:
15
Liczba cytowań Web of Science:
14