MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of inoculation with probiotics and ageing time on selected functional properties and oxidation of proteins in dry-cured pork loins
Abstrakt
Autorzy
Joanna Stadnik
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1080/10942912.2012.685679
Tom / rocznik:
*
17
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
866-876
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,915
Liczba cytowań Scopus:
9
Liczba cytowań Web of Science:
9