MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes of secondary structure and surface tension of whey protein isolate dispersions upon pH and temperature
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Elżbieta Kamysz
Emilia Sikorska
Czesław Puchalski
Stanisław Mleko
Lech Ozimek
Grzegorz Kowaluk
Waldemar Gustaw
Marta Wesołowska-Trojanowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
32
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
82-89
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,675
Liczba cytowań Scopus:
48
Liczba cytowań Web of Science:
49