MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Texture and sensory evaluation of composite wheat-oat bread prepared with novel two-phase method using oat yeast-fermented leaven
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Dariusz Dziki
Janusz Laskowski
Stanisław Skonecki
Grzegorz Łysiak
Ryszard Kulig
Krzysztof Różyło
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF TEXTURE STUDIES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1111/jtxs.12069
Tom / rocznik:
*
45
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
235-245
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,367
Liczba cytowań Scopus:
14
Liczba cytowań Web of Science:
11