MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Whey protein aerated gels as a new product obtained using ambient temperature magnesium and iron(II) induced gelation
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Waldemar Gustaw
Tomasz Piersiak
Konrad Terpiłowski
Bartosz Sołowiej
Marta Wesołowska-Trojanowska
Stanisław Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ACTA ALIMENTARIA
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1556/AAlim.43.2014.3.14
Tom / rocznik:
*
43
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
465-472
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,274
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
5