MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Rheological properties of mixed gels: gelatin, konjac glucomannan and locust bean gum
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Tom Brenner
Katsuyoshi Nishinari
Stanisław Mleko
Dominik Szwajgier
Tomasz Czernecki
Marta Wesołowska-Trojanowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.3136/fstr.20.607
Tom / rocznik:
*
20
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
607-611
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,345
Liczba cytowań Scopus:
10
Liczba cytowań Web of Science:
9