MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ naparu zielonej herbaty i sproszkowanej papryki na barwę probiotycznych szynek surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Monika Skwarek
Zbigniew J. Dolatowski
Danuta Kołożyn-Krajewska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.15193/zntj/2014/94/108-122
Numer zeszytu:
*
3 (94)
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
108-122
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
0