MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Use of acid whey and mustard seed to replace nitrites during cooked sausage production
Abstrakt
Autorzy
Karolina M. Wójciak
Małgorzata Karwowska
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
MEAT SCIENCE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1016/j.meatsci.2013.09.002
Tom / rocznik:
*
96
Numer zeszytu:
*
2 Part A
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
s. 750-756
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,615
Liczba cytowań Scopus:
56
Liczba cytowań Web of Science:
56