MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
A comparison of the physicochemical characteristics of the regional cheese Oscypek and the traditional cheese Gazdowski from the Polish Podhale
Abstrakt
Autorzy
Monika Kędzierska-Matysek
Mariusz Florek
Piotr Skałecki
Anna Litwińczuk
Adam Chruścicki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1111/1471-0307.12107
Tom / rocznik:
*
67
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
283
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,943
Liczba cytowań Scopus:
10
Liczba cytowań Web of Science:
8